9 Şubat 2009 Pazartesi

Rubik Küp Baharat öğüteceği



Rubik Küpü tuz ve biber değirmenleri eğlence fanatiklerine ve ilginç aletlere merakı olanlara çok uygun bir zamazingo. Bu eğlenceli yemek masası aksesurı tuz ve biber değirmeni Rubikler biber çekmek için döndürdüğünüzde şekilden şekile girecek! Hem karabiber gibi öğütülebilir baharatınızı öğüteceksiniz hem de zekanızı geliştirip hoşça vakit geçireceksiniz. Böylece mutfaktaki yalnızlığınıza da son verebilirsiniz.

Eğer 80'lerin (ve hala devam eden) olgusu Rubik Küp hayranı ve de yemeklerin tatsız tuzsuz olmasına tahammül edemeyen baharatçı tiplerdenseniz Rubik Küp Tuz ve Biber Değirmeni her iki işlevi de yerine getirebileceğiniz bir aksesuvar. Bu baharat değirmenleri orijinal küplerle aynı boyuta sahip. Sadece en üst kısımda bulunan dökme kapağı hariç birebir aynı.

Bu arada: Rubik Küpü de nedir? diyenler için hemen belirtmekta fayda var; Macar heykeltıraş ve mimar Ernõ Rubik tarafından 1974'te icat edilen mekanik bir bulmaca olan ve her yüzünde 9 adet kare olan bir küp. Her yüzey farklı renklere sahip ve küpün tüm parçaları kendi eksenleri etrafında 360 dere dönebilme yeteneğine sahip. Amaç önce renkli yüzeyleri birbirine karıştırarak sonradan tekrar aynı renklerin hepsini biraraya getirmek.

Küçükken deli olduğum bu aleti büyük bir azimle yenmiştim. Şimdi bir çift alıp nostalji yapabiliriz. Ancak önemli bir uyarı! Deliklerin bulunduğu yüzey de döneceği için siz siz olun eğer pratiğinize güvenmiyorsanız küpü döndürmeyin. Delikleri kaybedebilirsini! Şaka tabiki bu küp asılları gibi her parçası tam dönmüyor.

Bu yemek masaı aksesuarı Rubiklerin fiyatı yaklaşık olarak 11.99 ila 7.50 ABD doları arasında değişiyor. Nisan ayında piyasada olacak ürün ile ilgili detaylı bilgi için buraya...

0 yorum:

Yorum Gönder

İzleyiciler

Advertisement

 

Copyright 2008 All Rights Reserved | Revolution church Blogger Template by techknowl | Original Wordpress theme byDesign Directory